ΝΕΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 4% ΜΕ TOPPINGS

ΝΕΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 4% ΜΕ TOPPINGS

Νέο Κατσικίσιο γιαούρτι 4% με Toppings

Νέο Κατσικίσιο γιαούρτι 4% με Toppings

Με 4 διαφορετικά toppings για να διαλέξετε Granola, Berries, Mix Health και Honey Rings.

Από κατσικίσιο γάλα της περιοχής μας που συλλέγεται καθημερινά από πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες. Το κατσικίσιο γάλα είναι εύπεπτο και μάλιστα η φυσική και χημική του σύσταση το κατατάσσει πολύ κοντά στο μητρικό γάλα.

GRANOLA

Το Granola είναι ένα σνακ που αποτελείται από βρώμη, καρύδια, μέλι. Αποξηραμένα φρούτα, όπως σταφίδες και γλυκίσματα ή σοκολάτα προστίθενται μερικές φορές. Το Granola τρώγεται συχνά σε συνδυασμό με γιαούρτι, μέλι, νωπά φρούτα (όπως μπανάνες, φράουλες ή βατόμουρα

BERRIES

Τα μούρα είναι συνήθως ζουμερά, στρογγυλά, έντονα χρωματισμένα, γλυκά ή ξινά. Συνηθισμένα είναι φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, κόκκινα και μαύρα φραγκοστάφυλα. Η βιομηχανία μούρων ποικίλλει από χώρα σε χώρα. Ορισμένα μούρα, όπως τα σμέουρα και οι φράουλες, έχουν εκτραφεί για εκατοντάδες χρόνια, ενώ άλλα μούρα, όπως τα λουλούδια και τα μούρα, μεγαλώνουν σχεδόν αποκλειστικά στην άγρια φύση.

MIX HEALTH

Η σταφίδα που είναι αποξηραμένο σταφύλι διακρίνεται σε δύο είδη, τη μαύρη και την άσπρη. Τρώγεται σκέτη ως γλυκό και προστίθεται σε διάφορα τρόφιμα. Η κύρια διεργασία παραγωγής έχει να κάνει με την ξήρανση του καρπού με πιο γνωστή την κορινθιακή. Τα οφέλη της:
-Δρα σημαντικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
-Δημιουργεί «ασπίδα» ενάντια στα καρδιαγγειακά νοσήματα
-Μειώνει την «κακή» χοληστερίνη
-Διαθέτει αντικαρκινική δράση κυρίως στο παχύ έντερο και στο στομάχι

HONEY RINGS

Η αξία του μελιού είναι ανεκτίμητη από τα αρχαία χρόνια. Ήταν η μοναδική φυσική γλυκαντική ουσία. Το μέλι σήμερα είναι ένα φυσικό βιολογικό προϊόν με υψηλή ενεργειακή και θρεπτική αξία και του αξίζει να πάρει τη θέση της ζάχαρης, καθώς:
-Μπορεί να ωφελήσει σε περιπτώσεις γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης
-Χαρίζει ενέργεια με φυσικό τρόπο
-Βοηθά να κοιμάστε καλύτερα
-Ενισχύει το ανοσοποιητικό
-Έχει αντιφλεγμονώδη δράση

Συσκευασίες

220gr

PET

ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ